Wij geven advies.
Stel u overweegt uw netwerk aan te leggen, een e-mail server op te zetten of u wilt gewoon weten wat u het beste kunt aanschaffen. Wij treden graag met u in gesprek. Gewoonlijk brengen wij hier geen kosten voor in rekening, omdat het hier om een van de kernwaarden van ons bedrijf gaat: u krijgt wat u nodig heeft, op maat. Als het een uitgebreid en complex verhaal wordt waar wij veel tijd en moeite in moeten steken, dan maken wij daar speciale afspraken voor.

Wij verhelpen IT problemen.
Indien u problemen heeft met uw computer, printer of software, dan kunnen dit bij u of bij ons mogelijk verhelpen.

Wij beheren uw IT-omgeving.
Kleinere organisaties, maar ook particulieren, hebben vaak niet de beschikking over deskundige expertise om hun IT-omgeving deugdelijk te beheren. Daar kunnen we de helpende hand bieden, door op parttime basis of ad hoc beheerwerkzaamheden voor u uit te voeren.

Wij bouwen websites met Joomla.
Ja, ook wij bouwen websites. Waarom? Omdat het leuk is! Wilt u meer weten over mogelijkheden, neem contact met ons op!

Oh ja: wij leveren natuurlijk ook hardware en software.
U kunt de levering van hardware en software via ons regelen. Of u doet het zelf, aan u de keuze. In het eerste geval dragen wij zorg voor de afhandeling van reparaties en garantie, in het tweede geval regelt u het zelf met de leverancier. Wij adviseren u graag over de keuzemogelijkheden, dat wel. En heeft u iets gekocht, dan helpen wij u graag bij het installeren en inrichten. Hiervoor rekenen wij een bescheiden uurtarief.